Register, upload AVATAR, save SCORES, meet FRIENDS!
0%
Fullscreen
Lights Toggle
Add to favorites

E pabesueshme por e vërtetë - pjesa e parëKy është një kuiz shumë interesant ku përmban pyetje dhe përgjigje rreth fakteve të pabesueshme por të vërteta, pra ia vlen ta luani këtë kuiz sepse mësoni shumë gjëra për të cilat ndoshta as që i keni menduar ndonjëherë por që realisht ekzistojnë. Kuizi përmban 10 pyetje me nga 4 opcione apo përgjigje ku vetëm njëra është e saktë. Zgjidhni përgjigjet e sakta rreth fakteve të pabesueshme por të vërteta.

Game Stats

389 views

Game Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Catégories de jeux

0 votes, average: 0/5

Aimez-vous ce jeu?

Intégrer ce jeu sur votre MySpace ou sur votre site:

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Vous pouvez utiliser ces balises et attributs HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Games 4 Fun – Réflexion is proudly powered by WordPress Arcade
Google+